09.06.2023, 07:32

Нічна "бавовна" у Бердянську: окуповане місто прокинулося від потужних вибухів

Ночная "бавовна" в Бердянске

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області пізно ввечері 8 червня пролунав гучний вибух. Після вибуху почали з'являтися повідомлення про сильну пожежу.

Пізно ввечері 8 червня в мережі почали з'являтися повідомлення про вибухи та пожежу у тимчасово окупованому Бердянську. Місцеві Telegram-канали опублікували кадри вибухів та пожеж, повідомляє Час Пік.

Бердянська міська військова адміністрація висловила надію на вдалу роботу ЗСУ.

"Маємо надію на вдалу роботу ЗСУ та чекаємо на підтвердження від Генштабу", - йдеться у повідомленні, розміщеному на сторінці в Facebook.

Як повідомляють місцеві жителі, сильний вибух пролунав на горі у районі хлібокомбінату. У мережі публікують фото та відео з місця події. На кадрах видно великий стовп диму та заграву від пожежі.

"Палає заправочна станція навпроти хлібокомбінату. Тим часом окупанти перевозять техніку з порту на гору. Можливо на виїзд з міста. У небо підняли гелікоптери", - повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У місцевих чатах почали з'являтися повідомлення про відсутність газу у кількох мікрорайонах міста.

Пропагандистські ЗМІ заявили, що прильотів не було, просто сталася пожежа на заправній станції. У російських Telegram-каналах також пишуть, що у Бердянську стався "теракт" на газотранспортній станції.

Нагадаємо, захоплений Бердянськ окупанти використовують як військову базу, через порт вивозять вкрадене українське зерно. До Бердянська часто "прилітає" по місцях розташування російських військових. Також у місті активно працюють партизани.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк