09.06.2023, 10:20

"Прилетіло дуже точно, з великими наслідками": Окупанти намагаються приховати наслідки "бавовни" у Луганську

Луганск, "бавовна"

У Луганську вранці 8 червня пролунало кілька потужних вибухів. Російські окупанти намагаються приховати наслідки "прильотів".

В окупованому Луганську "прилетіло" по території промислових підприємств, де ремонтувалася техніка окупантів та знаходилися російські військові. Все місто чуло звуки вибухів та бачило чорний дим, що піднімається над містом, але окупанти намагаються приховати наслідки "бавовни", повідомляє Час Пік.

Як зазначив луганський блогер Savelyi Vasserman, за роки окупації "це стало системою" - як тільки ЗСУ завдають точного удару "куди треба", окупанти відразу ж обстрілюють "свою" територію, щоб переключити увагу людей та приховати наслідки успішних атак ЗСУ.

Так було й цього разу. У Луганську знищено склади з БК та військову техніку противника. Окупанти намагаються приховати серйозні наслідки - одразу ж відключили мобільний зв'язок та заборонили місцевим журналістам та "зет-патріотам" писати про те, що сталося. Все, що "неакуранто" було написано в мережі раніше, оперативно підчистили.

А щоб переключити увагу людей – обстріляли окуповану Горлівку.

Більше того, у мережі намагаються розганяти інформацію, що Україна нібито завдала удару по цивільному об'єкту. Знайшлися й такі, хто пише, що чорний дим над містом - це просто "чисто будівельний пил"...

"За інформацією нашого джерела в штабі НМ ЛНР попадання було дуже точне. Склади знищені повністю. Це на всю лінію фронту до півночі ЛНР. Дуже багато. Жертв теж достатньо, але, звичайно, не стільки як після прильотів по Ювілейному та ВВАУШ. У тих випадках конкретно розташування особового складу вицілювали. Через те, що цей приліт дуже масштабний з великими наслідками для передової на луганському напрямку, відключили мобільний зв'язок, щоб випадкові роззяви не передавали оперативно інформацію", - написав Savelyi Vasserman в Telegram.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк