08.06.2023, 11:44

Окупований Луганськ струснули потужні вибухи: перші кадри "бавовни"

Луганск

У тимчасово окупованому Луганську вранці 8 червня пролунало кілька потужних вибухів. Над містом піднімаються стовпи чорного диму, а у мережі з'являються докази того, що дуже сильно "прилетіло куди треба".

Вранці російські пропагандистські видання та Telegram-канали написали, що ЗСУ обстріляли Луганськ, опублікувавши фото та відео з окупованого міста, повідомляє Час Пік.

Повідомляється, що вибухи пролунали у мікрорайоні "Городок". Також у мережі пишуть, що обстріляно промислову зону підприємства "Луганськтепловоз".

Офіційної інформації наразі немає. Але в мережі з'являються нові кадри наслідків "прильотів". На відео чути звуки вибухів та чорний дим, що здіймається над містом. Очевидно, "привіти" від ЗСУ доставлені за місцем призначення.

Український журналіст Денис Казанський пише, що "прильоти" в Луганську нанесені по території промислових підприємств: заводу Жовтневої революції, фабрики "Глорія Джинс", заводу "Луганськцентрокуз", де ремонтувалася техніка окупантів і знаходилися російські військові.

Тим часом, російська політична партія ЛДПР пропонує присвоїти Луганську почесне звання "Місто-герой", а окупаційна влада заявила про намір відкрити залізничний маршрут "Луганськ-Москва". А поки окупанти будують грандіозні плани на майбутнє, жителі Луганська показують, в яких умовах їм доводиться жити всі роки окупації.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк