09.06.2023, 12:37

"Ми не знаємо багатьох рішень": екстрасенс дав прогноз щодо повернення Лисичанська до мирного життя

прогноз по лисичанску таро

Темні часи для Лисичанська, що зараз перебуває у тимчасовій окупації, закінчаться. Це може статися не так швидко, але місто точно буде звільнено.

Такий прогноз для Час Пік дав таролог, який побажав залишитися анонімним.

Чи буде мир у Лисичанську?

За словами екстрасенса, низка подій, які мають місце зараз, обов'язково призведе до того, що в Лисичанську запанує мир.

"Лисичанськ пережив справді страшні часи, але вже зараз відбувається те, завдяки чому в місті буде все спокійно. Ми не знаємо багатьох рішень, не бачимо багатьох подій, але вони відбуваються. І вони позитивно вплинуть на життя регіону. Сьогодні робиться багато для досягнення миру", - стверджує таролог.

Він зазначає, що бажання людей повернутися додому збудуться, але це може статися не так скоро - не за місяць чи два. Але перспективи у Лисичанська у майбутньому чудові.

таро

"Майбутнє Лисичанська читається однозначно. По-перше, буде вирішено питання безпеки. Місто буде безпечним. Немає сумнівів. По-друге, воно не буде покинуте в руїнах. Очевидно, притягнуться інвестиції або інші фінансові вкладення. Як вони будуть розподілені - окрема тема. Але гроші для міста точно будуть", - упевнений таролог.

У більш тривалій перспективі, за прогнозом екстрасенса, жодних страшних подій чи занепаду для міста немає. Найжахливіші події вже позаду. Ситуація має переломитися на краще, і це відбудеться, швидше за все, раз та назавжди, а не тимчасово.

таро2

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Лисичанську роздають паспорти РФ: чи відповідатимуть мешканці за отримання та кому загрожує в'язниця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк