10.06.2023, 14:29

"Жили у деяких будинках, але з'їхали": у Лисичанську окупанти покидають "орендоване" житло одного з районів міста

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лісік

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області повідомляють про прильоти протягом тижня. "Гості", які заселялися у багатоповерхівки та приватний сектор, покидають "орендоване" житло.

Про обстріли у місті звітують окупанти, передає Час Пік.

За повідомленням "визволителів" за минулий тиждень Лисичанськ "обстріляли" 15 разів. Також руйнувань зазнали Новодружеськ, Привілля та селище Березове.

Місцеві жителі у мережі повідомляють, що "гості" з'їхали з зайнятих квартир та будинків приватного сектора:

"Доброго дня, свіжої інформації немає, станом місяць тому той відрізок Карбишева, що нижче 109, дома цілі, мешкало 3 будинки, орків не заселяли",

"Поки в тому районі без змін, жили в деяких будинках, але з'їхали",

"А з'їхали лише з багатоповерхівок чи з приватного сектору теж?",

"З приватного теж, принаймні на Московській в районі 14-ї школи та стадіону",

"Дякую велике! Ми трохи нижче, але сподіваюсь що ті потвори й з мого дому виїдуть невдовзі, бажано вперед ногами!", - пишуть лисичани.

У мережі з'явилося відео, в якому просять допомогти знайти російського "мобіка", який зник у Лисичанську Луганської області. Певне, щось пішло не так, і російський "герой" кілька місяців не виходить на зв'язок.

Нагадаємо, мешканці тимчасово окупованого Лисичанська вже понад рік без води та частково без електрики. За словами місцевих жителів, багато хто вже ні на що не розраховує, особливо на "допомогу адміністрації".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Україні вдалося повернути підлітка з Лисичанська, якого окупанти помістили до луганського притулку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк