12.06.2023, 20:03

"Можливі прильоти, особливо в Лісік": Місцеві "почекуни" стурбовані наближенням контрнаступом

Марина Гончар | Всі новини автора
луганщина

Сьогодні у пропагандистському чаті з'явилося "контрастне" повідомлення. Модератор звернувся до учасників групи із попередженням про постійні обстріли в Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному. У своєму повідомленні, він вказав на, ймовірне, наближення контрнаступу яке, судячи з усього, чекають і на окупованих територіях.

Скриншот із проросійської групи опублікували у регіональному Telegram-каналі ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

Ніякої "паніки немає"! Просто модератор закликав учасників групи не обговорювати покупку нерухомості на тимчасово захоплених територіях та бути максимально обережними через часті "прильоти". Очевидно, що деякі прихильники "почекунства" та любителі "руського миру" відчувають страх перед майбутнім контрнаступом з боку України.

На тимчасово окупованій території Луганської області, за повідомленнями місцевих жителів, останнім часом почали відбуватися цікаві події. Біля Сватового все світиться і "люди не сплять".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Автопробіг та танці з "мером": як у Лисичанську відзначили "День Росії" - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк