14.06.2023, 12:03

"Жодної фоточки руйнувань": У мережі обговорюють спробу окупантів приховати наслідки "прильотів" у Луганську

Луганск

В окупованому Луганську 13 червня пролунали потужні вибухи. Російські окупанти знову намагаються приховати наслідки "прильотів", поспішивши заявити, що ЗСУ завдали ракетного удару по цивільному об'єкту. Але ж луганчан вже важко обдурити...

В окупованому Луганську 13 червня пролунали потужні вибухи. Підконтрольні окупантам медіа повідомили, що крилаті ракети Storm Shadow прилетіли до "однієї з промислових зон" Луганська, повідомляє Час Пік.

Пропагандистські Telegram-канали написали, що удар прийшовся по новому асфальтобетонному заводу та є кілька постраждалих. А так звані "військори" повідомляють, що був "приліт" по будівлі "Луганської будівельної компанії" (ЛСТК).

Проте, місцеві жителі у соцмережах пишуть, що ракети вдарили по одному з розташованих у промзоні підприємств, де російські окупанти мають звичку розміщувати свої бази та склади боєприпасів. За словами луганчан, на території підприємства "ЛСТК" загарбники влаштували свою базу (військову частину, склад боєприпасів та місце розташування техніки).

Як зазначив луганський блогер Savelyi Vasserman, росіяни тепер старанно приховують наслідки точних ударів по місцях розташування живої сили та техніки. Так само було й 8 червня, коли в Луганську пролунало кілька потужних вибухів.

Як пише Savelyi Vasserman, "луганським ЗМІ та т.зв. журналістам, блогерам, активістам "на подсосе" дано чітку вказівку".

"Жодної фоточки руйнувань будинків та смертей мирних.

А тому, що їх немає

А ось показати точне влучення в розташування та рембази їм заважає шото у роті.

Ось і сьогодні тиша вже кілька годин після прильоту.

Дев'ять років", - іронічно прокоментував блогер реакцію прогагандистів на "бавовну".

Тим часом серед луганчан зростає "занепокоєння". Багато хто давно знає, що росіяни жорстко обстрілюють деокуповані міста. Тепер луганчани бояться, що таке може статися і з їхнім містом.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк