16.06.2023, 11:20

Красиві казки "про головне": в "ЛНР" похвалилися черговими "досягненнями"

Иллюстративное фото / Открытый источник

Незважаючи на те, що з приходом "руського миру" Луганськ перетворився на глухе місто, що вимирає, окупаційна "влада" не втомлюється хвалитися сумнівними "досягненнями".

Окупаційна "влада" так званої "ЛНР" похвалилася черговими "досягненнями". Тільки ось всі ці "супердосягнення" викликають в мережі лише сміх, повідомляє Час Пік.

Стало відомо, що Луганський холодокомбінат вже наступного тижня планує розпочати постачання морозива до Ростовської області. Потім продукція комбінату з'явиться на прилавках Криму та "нових територій".

Мабуть, за 9 років життя в "руському мирі" луганчани вже наїлися морозива, настав час "виходити у світ"...

"Здається найближчим часом казки закінчаться, повертатимемося в реальність.... а регіони РФ нехай пальмову олію в різних упаковках їдять", - пишуть у мережі.

"Лизнули ми давно.

ну так, додам для гостроти розуміння процесів: і соснули теж давно вже", - іронічно прокоментував новину луганський блогер Savelyi Vasserman.

Крім того, т.зв. "Мінкультури" планує забезпечити "безперебійну роботу" цирків на території "ЛНР" та "ДНР". У росіян своя оригінальна думка про "першочергові потреби" людей на "звільнених" територіях Донбасу.

"Так він там із 14 працює безперебійно, причому на всій окупованій території", "Росцирк". Це ж псевдорівництво квазіутворення ленере-денере", - пишуть користувачі мережі.

Вочевидь, окупантам здається, що для мешканців "звільнених" міст це "верх щастя" - сидіти у луганському цирку та лизати луганське морозиво. Вони ще влаштовуватимуть "благодійні" поїздки до цирку зі зруйнованих Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного та зніматимуть це для російських зомбі-новин...

Раніше ми вже писали про "круті досягнення" у Луганську, над якими посміялися в мережі. Як то кажуть, "цивілізація дійшла"...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк