17.06.2023, 10:33

Навколо окупованого Сєвєродонецька розростається сміттєзвалище - свіже відео

Северодонецк, война

Окупований Сєвєродонецьк та територія навколо міста перетворюється на велике звалище сміття. Але новій "владі", мабуть, немає жодної справи до цієї проблеми. Вони ударними темпами будують "руський мир".

Жителі окупованого Сєвєродонецька вже не один місяць б'ють на сполох - колись красиве сучасне місто на очах перетворюється на величезне звалище сміття, повідомляє Час Пік.

Сєвєродончани скаржаться на нашестя мишей та сміттєвий колапс. Нові "господарі" примудрилися загадити не лише саме місто, а й територію навколо нього. Гори сміття в місті та звалища навколо нього - так виглядає "руський мир".

У мережі показали, як сьогодні виглядає об'їзна дорога поблизу окупованого Сєвєродонецька - суцільне сміттєзвалище.

"Вони звикли у себе на болотах у гівні жити. Не дивно", "Як вони не здохли від цього срача", "Це повний п...ець", "Там майданчик розчищали під будівництво. Єпіцентр мав бути. Поміняли на смітник. руський мир б...", - прокоментували відео сєвєродончани.

Якщо місцеві "почекуни" сподіваються, що все це тимчасово і скоро все налагодиться, - вони дуже помиляються. Луганськ знаходиться в окупації з 2014 року, і з того часу там тільки й говорять про "швидке відродження", а за фактом у "процвітаючому" Луганську - полчища щурів, сміття та бруд.

Тим часом в окупований Сєвєродонецьк стягують російських військових, і вони явно збираються не очищати місто...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк