18.06.2023, 18:51

Безробіття, дефіцит води та товарів: у Запорізькій області зростає гуманітарна криза

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Запорізька область

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області зростає гуманітарна криза. Однак місцевий гауляйтер розповідає казки про розвиток міст під російською владою.

Про це інформує Час Пік з посиланням на ]]>Центр національного спротиву.]]>

Повідомляється, що на територіях Запорізької області, що перебувають під владою російських загарбників, зростає нестача питної води. А так звана "влада" взагалі не переймається проблемами населення і лише загострює гуманітарну кризу в регіонах.

Зокрема на південних територіях значно зростають ціни, людям складно знайти роботу, тому багато з них стають безробітними. Та це не єдині проблеми, з якими стикаються жителі ТОТ:

"Також суттєво зростає дефіцит товарів першої необхідності, зокрема й звичайної питної води", — йдеться у повідомленні ЦНС.

Однак представник незаконної влади розповідає наче про іншу реальність та нав'язує думку про те, як добре територіям Запорізької області під владою "руського миру".

Раніше повідомлялось, що в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що війська РФ відступили із важливого населеного пункту П'ятихатки Запорізької області. Однак українська сторона поки що не поспішає підтверджувати інформацію.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У РФ назвали дату "виборів" на окупованих територіях

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк