19.06.2023, 13:21

"Підготовка до вирішального удару": Сили оборони готують фундамент на передовій, а втрати ворога зростають

Марина Гончар | Всі новини автора
ЗСУ

Підрозділи Сил оборони, що знаходяться на передовій, готують основу для наступних наступальних дій. В цей час продовжуються активні розвідувальні бойові дії, при цьому російські війська зазнають значних втрат.

Про це повідомив військовий експерт Андрій Крамаров, передає Час Пік.

Це попередня підготовка до майбутньої більш масштабної атаки. Однак насамперед необхідно виявити вразливі місця в обороні противника.

"Справжня робота наших військових - побудувати фундамент для майбутнього удару. Тоді побачимо на карті просування. Хоча і зараз вони є. Вони викликані тим, як зазначали іноземні аналітики, що зараз у росіян іноді втрати навіть більше, ніж тоді, коли вони робили шалені штурми Бахмута, Мар'їнки та Авдіївки", – припустив він.

За останні три тижні Росія зазнала значних втрат у техніці. А за знищеними артилерійськими системами за місяць вони взагалі йдуть на рекорд. Це також допомагає українським військовим розширювати свої плацдарми та покращувати позиції.

Наразі необхідно вірити та активно підтримувати Збройні сили України, а також спонукати міжнародних партнерів посилити допомогу для українських захисників.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Міноборони підтвердили визволення П'ятихаток, а окупанти скаржаться на втрату цілого батальйону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк