20.06.2023, 13:50

"Ні штамп, ні свідоцтво про шлюб не дають права проїзду до міста": Очевидець розповів подробиці поїздки до Лисичанська

Віктор Білий | Всі новини автора

Про те, що в місто Лисичанськ Луганської області окупанти пускають лише за пропискою, повідомлялося в мережі вже не раз.

Так, у регіональному чаті очевидець розповів з якими проблемами довелося зіткнутися під час поїздки до Лисичанська, а також про ситуацію в самому місті, передає Час Пік.

"Вчора була в Лисичанську. Хочу поділитися враженнями й тим чим мені довелося зіткнутися. "Дорога життя" засипана щебенем в порівнянні з восени проїзд по ній нагадує трасу М4, понтон теж підправили й підсипали, відмінно зараз. По приїзді в саме місто, у чоловіка в російському паспорті прописка Воронеж, слава Богу був із собою український паспорт із пропискою Мирна Долина, ні штамп, ні свідоцтво про шлюб не дають права проїзду до міста!!! У місто проїзд лише за пропискою. Ще все залежить від зміни на блокпостах.

Вантажоперевізника з російським паспортом, але пропискою ДНР, якого я знайшла для перевезення речей у місто не пустили, жодних умовлянь не допомогли... Нам довелося на ходу шукати перевізника з Лисичанська він вивозив нам речі до блокпоста, і там перезавантажували речі в іншу машину і їхали до Воронежа. Хто зіткнеться з вантажоперевезеннями рада - пишіть перелік усіх речей, які везете!!! Внизу підписи сусідів або відео сусідів, які підтвердять, що ви не мародер!!! Цей список допоможе вам і на митниці. У суботу та неділю в місті було тихо. У п'ятницю сильно обстріляли поворот Мельникова.

У місті магазини працюють, продукти є, газ є, води на другому мікро ГТВ – ні. Питну воду возять приблизно раз на 4-5 днів. Гуманітарку дають раз на півтора місяця приблизно. Поставили модульні котельні, готуватимуть будинки до зимового періоду".

Нагадаємо, що в місті війська РФ розташувалися в житлових кварталах. А місцеві жителі обмежені навіть у можливості вільно пересуватися містом.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Львівщині судитимуть переселенку з Лисичанська – шанувальницю СРСР

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк