20.06.2023, 22:03

Крадіжка житла в Лисичанську: містяни позбавлені доступу до власних осель

лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області, як і в усіх загарбаних містах, росіяни незаконно влаштовуються в оселях цивільного населення та контролюють доступ до будинків.

Про це пишуть жителі в регіональних чатах, передає Час Пік.

На вулиці Гетьманській (Красногвардійській) люди стикаються з незаконним заселенням російських військових у свої житлові будинки. Згідно з повідомленням місцевого очевидця, у його будинку номер 46, окупанти влаштували свою базу в підвалах. Вони встановили блокпост з охороною та дозволяють в'їжджати у двір лише мешканцям, тому фактично потрапити туди без прописки неможливо.

Людей у місті насправді дуже мало. Наприклад, в одному під'їзді всього у двох квартирах проживають троє місцевих жителів - на другому поверсі та на шостому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованому Лисичанську давно трапляються такі ситуації. Російські загарбники встановили блокпост та облаштували свої бази поблизу місцевого населення. В одному з дворів навіть поставили шлагбаум.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ні штамп, ні свідоцтво про шлюб не дають права проїзду до міста": Очевидець розповів подробиці поїздки до Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк