22.06.2023, 09:11

У Чорному морі біля берегів Криму стався землетрус

Крым, Черное море, землетрясение

У Чорному морі неподалік тимчасово окупованого Севастополя стався землетрус магнітудою 4,6-4,8 бала за шкалою Ріхтера. Землетрус відчули жителі Сімферополя, Севастополя, Євпаторії та південного узбережжя Криму.

Біля берегів Криму стався землетрус. Поштовхи зафіксували о 5:42 ранку, глибина коливань становила близько 10 км. Про це ]]>повідомив ]]>Європейсько-середземноморський сейсмологічний центр (EMSC), передає Час Пік.

"Епіцентр землетрусу знаходиться за 51 кілометр від Балаклави та 59 кілометрів від Севастополя", – йдеться у повідомленні EMSC.

Український Головний центр спеціального контролю ]]>підтвердив]]> інформацію про землетрус у Криму, але пише про магнітуду 4,8. Там зазначили, що землетрус не несе загрози населенню України.

"Джерело землетрусу знаходиться в північній частині Чорного моря, 50 кілометрів на південь від  узбережжя півострову Крим, на глибині 10 км. Магнітуда - 4,8.

Останній подібний землетрус з району Криму був 27.02.2023 року, магнітудою 4,0", – йдеться у повідомленні.

У соцмережах жителі півострова написали, що відчували поштовхи у Севастополі, Євпаторії, на південному березі Криму. Багато хто був наляканий.

Крым, землетрясение,

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Дитячі коронки на зуби: коли встановлювати та переваги

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк