27.06.2023, 18:57

"Забутий Лисичанськ": Жителі розповіли про відсутність "відновлювальних робіт" у місті

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

Російські "визволителі" перетворили тимчасово окупований Лисичанськ на руїни й не поспішають там щось відновлювати.

Про це повідомляють лисичани у регіональних чатах, передає Час Пік.

За їхніми словами, у місті не проводять жодних "відновлювальних робіт". Місцеві переймаються тим, що відносно скоро розпочнеться новий отоплювальний сезон, а в багатьох будівлях Лисичанська залишаються зруйнованими вікна, двері та дахи.

Також повідомляється, що на місцевих так званій "владі" байдуже, зокрема працівникам взагалі не виплачують заробітньої плати. На відміну від російських приїжджих, які отримують чималі кошти.

Зазначається, що за рік окупації в місті робили світло, воду та газ, однак лише в тих районах, що вціліли. Адже загарбникам треба бодай якісь матеріали для пропагандистських новин. А за все інше жителі мають платити:

"Усе інше твоїм коштом. Якщо хочеш жити в цивілізації, то плати, або живи в диких умовах", — йдеться у повідомленні.

Тим часом окупаційна "влада" продовжує розповідати "казки" про те, як місто відновлюється, і доповідати в соцмережах про кожне своє "досягнення". Зокрема нещодавно дітей окупованого Лисичанську місцева "адміністрація" "привітала" з Днем молоді - організувавши в Луганську майстер-клас з безпілотних літальних апаратів.

Раніше повідомлялось, що в Лисичанську, як і в усіх загарбаних містах, росіяни незаконно влаштовуються в оселях цивільного населення та контролюють доступ до будинків.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "У Привіллі за дзвінок рідним арештовуватимуть": В ОВА розповіли, як росіяни посилили контррозвідувальний режим на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк