29.06.2023, 12:53

З парканів та стін будинків: у Сєвєродонецьку є лише один шлях отримання інформації (фото)

северодонецк объявления

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області через відсутність мобільного зв'язку та інтернету все "по-старому". Паперові оголошення, черги пенсіонерів, автобуси, які ходять двічі на тиждень - сьогоднішня реальність міста.

Telegram-канал "]]>По Северу]]>" оприлюднив нові фото із Сєвєродонецька, на яких показано, в якому форматі відбувається сповіщення населення, передає Час Пік.

Отримати інформацію можна лише з паперових оголошень, які розклеєні на будинки або паркани. Зокрема, в такий спосіб людям повідомляють розклад автобусів. Адже автовокзалу немає, та й почекати потрібний транспорт на зупинці не вийде, оскільки очікування може зайняти кілька днів.

Більшість оголошень стосується пенсіонерів. Саме у парканно-листівочному форматі пенсіонерам повідомляють про те, як можна подати документи на пенсійні виплати. Організованої схеми немає. Можна припустити, що люди похилого віку змушені стояти в чергах. Так званий "пенсійний фонд" працює, як можна зрозуміти з листівок, не регулярно, а лише у певні дні та години.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ощасливили": В окупований Сєвєродонецьк повернули дітей, яких вивозили на відпочинок до РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк