05.07.2023, 07:29

Окупанти перетворили "Кримський титан" на військову частину

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кримський титан

Російські загарбники перетворили хімічне підприємство "Кримський Титан", що знаходиться на тимчасово окупованому півострові, у місті Армянськ, на свою військову базу.

Про це сповістили агенти партизанського руху "]]>АТЕШ]]>", повідомляє Час Пік.

Повідомляється, що на підприємстві наразі складна ситуація. Окупанти фактично зробили з нього свою військову частину. У результаті цього багато працівників залишились без роботи:

"На території стоять системи ППО, розміщені значні сили росгвардії, все повністю заміновано. Працівників масово звільняють, виробництво практично зупинено", — йдеться у повідомлення.

За даними учасників руху, росіяни хочуть зробити з підприємства оборонну позицію та готові шантажувати Україну:

"Вони готові шантажувати весь світ та Україну новою екологічною катастрофою. На місцеве населення та екологію їм начхати", — додали партизани.

Раніше повідомлялось, що російські загарбники можуть готувати техногенну катастрофу на хімзаводі "Кримський титан". Відсутність води через підрив Каховської ГЕС порушила до критичного рівня виробничі процеси на заводі.

Нагадаємо, що попри залякування та погрози окупантів, на території тимчасово захопленого півострова триває рух спротиву. Активісти "Жовтої Стрічки" продовжують проводити рейди, розвішувати плакати та жовті стрічки, а спроби росіян протидіяти партизанському руху є невдалими.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Активісти в Криму провели рейд до Дня кримськотатарського прапора - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: