29.06.2023, 18:53

Як окупанти борються з активістами в Криму - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Крим

На тимчасово окупованих територіях зростає рух опору, не дивлячись на погрози та залякування російських загарбників. Крим не вийняток.

У мережі з'явились фото, на яких помітно, як росіяни намагаються боротись з активістами, повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>Жовту Стрічку]]>".

Раніше учасники руху провели рейд, присвячений Дню кримськотатарського прапора. Також вони провели таємні збори на одній із вершин півострова. Після себе вони залишили скелю, розфарбовану кольорами прапору України та символ жовтої стрічки. Однак росіяни намагаються боротися з подібними проявами спротиву:

"Це дуже збісило окупантів, вони ганчірками віддирали наші графіті й зверху повісили прапор рф, але до кінця не віддерли, та й подейкують, що прапор рф вже хтось зняв", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на окупованому півострові так звана "влада" боїться українців. Тому окупанти різними способами залякують їх та переслідують. Крім того, вони забороняють людям з українським громадянством влаштовуватися на роботу.

Тривожність та страх переслідують росіян й на інших окупованих територіях. Наприклад, на Луганщині окупанти затримуватимуть громадян на 30 діб та вилучатимуть транспорт за порушення воєнного стану. А в окупованому Привіллі (поблизу Лисичанська) за дзвінок рідним на підконтрольну Україні територію арештовуватимуть.

Та попри це, багато жителів захоплених територій відчувають наближення ЗСУ, з якими прийде довгоочікувана свобода та нормальні умови життя, які забрав "руський мир".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ми це зробили за півтора дня": ЗСУ підняли український прапор на Курдюмівській дамбі - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: