05.07.2023, 08:16

На Херсонщині поширюється захворювання, що має ознаки холери, - Генштаб

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Херсонська область

У тимчасово окупованих Скадовську та Генічеську Херсонської області зростає кількість гострих кишкових інфекцій. А "влада" намагається це приховати.

Про це повідомляє ]]>Генштаб ЗСУ]]>, передає Час Пік.

За його даними, за характером протікання хвороба схожа на холеру. Кількість інфекційних захворювань значно зросла. Однак так звана "влада" окупованої частини Херсонщини не визнає цього. Окупанти приховують наслідки антисанітарії, хоча таємно вже почали проводити вакцинацію:

"Окупаційна так звана влада не визнає збільшення кількості захворюваності, намагається приховати погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації в регіоні, розпочала приховану вакцинацію від холери представників так званих адміністрацій і їх найближчого оточення", — йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо про спалахи вірусного гепатиту А в окупованій Херсонській області. Так звана "влада" не робить взагалі нічого, щоб вирішити ці проблеми, тому існує загроза виникнення та розповсюдження й інших вірусних хвороб.

Нагадаємо, що російські окупанти провели закрите опитування на тимчасово захоплених Херсонській та Запорізькій областях, щоб дізнатися, скільки насправді людей підтримують "руський мир". РФ виявилась незадоволена результатами.

Окупантів злить відсутність належної підтримки від місцевого населення, тому вони вже почали перевіряти навіть підписку на пропагандистські Telegram-канали.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Вигідна пропозиція": Що окупанти пропонують жителям Херсонщини в обмін на російський паспорт

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк