01.07.2023, 11:59

"Це доводить рашистів до істерики": На Херсонщині окупанти почали перевіряти підписки в соцмережах

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Генічеськ

У тимчасово окупованому Генічеську Херсонської області російські окупанти почали перевіряти, чи підписані місцеві жителі на пропагандистські Telegram-канали.

Про це повідомляють місцеві активісти руху "Жовта Стрічка" в ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

Зазначається, що для перевірки вони почали обходити будинки місцевих жителів. Окупанти перевіряють наявність підписки на Telegram-канали окупаційної адміністрації та звичайних російських пропагандистських каналів.  

Попри утиски та залякування, українські громадяни дотримуються своєї позиції та не слухають наказів так званої "влади", що злить росіян:

"Українці в окупації масово ігнорують інформаційну машину окупантів. Це доводить рашистів до істерики й вони починають силою змушувати місцевих підписатись на їхні канали", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на всіх захоплених територіях росіяни переслідують українських активістів та намагаються зупинити рух опору будь-яким методом, однак їхні спроби марні. Зокрема в захопленому Криму вони зафарбовують проукраїнські графіті, зривають жовті стрічки, що лишають після себе учасники "Жовтої Стрічки":

"Активісти руху змушують офіцерів  фсб та їх посіпак бігати й зафарбовувати наші графіті, на жаль, іншої фарби, окрім синьої, вони не знайшли. Мабуть, це через те, що окупанти знають, що скоро буде деокупація", — повідомили партизани.

Наприклад, нещодавно учасники руху провели таємні збори на одній із вершин півострова. Після себе вони залишили графіті, яке росіяни віддирали ганчірками. Крім того, зверху вони повісили прапор РФ, який інші люди зняли досить швидко.

Це вкотре підтверджує те, що росіяни намагаються придушити рух опору, але люди на захоплених територіях не підтримують ідеї "руського миру" та чекають повернення до України. Це також підтверджує таємне опитування, яке провели окупанти в Запорізькій та Херсонській областях.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Хочеш на волю - плати": На окупованих територіях росіяни проводять арешти громадян з метою отримання викупу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк