06.07.2023, 13:53

"Місто-мрія": у мережі повідомляють про "райське" життя в окупованому Лисичанську

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лісік

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області настало "райське" життя. Для загального користування подекуди встановлені крани. Біля літака навіть намети з чаєм встановили. "Все" для людей.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевих "почекунів" життя у місті налагоджується. У районі ГТВ черги до магазинів відсутні. "Визволителі" встановили намети, у яких можна пограти дітям та випити чаю.

Взагалі місто "розквітає". В одній зі шкіл роздають кашу в пакетиках. Не життя, а рай на землі. Місцеві жителі чистенькі, спокійні та балакучі, зі стрижками та манікюром. Ось тільки за відсутності світла мають не прасовані речі. 

У мережі дана новина викликала бурхливі обговорення:

"За України то всі один на одного як звірі кидалися, не можна було вийти з дому, а якщо українською заговорити, то взагалі жах, жили з сухими не пиляними деревами. З цим Сільпо, з продуктами й благами цивілізації, жах. Добре, що зараз є крани з водою і мийні, це сильно зближує людей, що залишилися! Помивочна-Connecting People",

"А при украх грязненькіє хаділі", 

"Ну так, при украх кашу в кульочки не набирали, їли з тарілок як люди, вдома, не ходили з простягнутою рукою. Хоч би не ганьбилися!",

"Пропагандони намагаються ліпити з гімна цукерку, гниди кінчені",

"Електрики немає півтора року майже, а якщо є, то не скрізь, але люди добрі, тільки пом'яті, їдять кашку з пакетиків, Річницю визволення від проклятих нациків відсвяткували",

"Ви знаєте, погоджуся з автором. Ось живу я в Україні, що в мене? Вранці прокинулася, з'їла бутерброди з сиром на будь-який смак, попила гарячу каву.  Пішла на ринок, а там усе так погано, ось є все, крім каші з тушонкою в пакетах. Прийшла додому, приготувала рибку в духовці. Сиджу і думаю, от як я проживу без каші в одноразових пакетах?", - пишуть лисичани.

Як повідомлялось раніше, російські пропагандисти зняли черговий сюжет про мешканців окупованого Лисичанська, які "до сліз" раді приходу російських "визволителів". І, судячи з того, як часто з'являються сюжети з Лисичанська, місто просто кишить "почекунами".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Тепер заживе!": Окупанти вручили російський паспорт 102-річній мешканці Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк