10.07.2023, 12:00

"Роздерте місто": як виглядає Сєвєродонецьк після приходу "руського миру"

Северодонецк, война

Коли після звільнення сєвєродончани-переселенці повернуться до рідного міста, вони його не впізнають. Сєвєродонецька, який його жителі люблять та пам'ятають, вже більше немає.

Російська орда сильно постаралася, щоби від українського Сєвєродонецька майже нічого не залишилося. Розлючено обстрілюючи місто, окупанти руйнували все, чим пишалися й що любили жителі Сєвєродонецька, повідомляє Час Пік.

На "красивих" картинках російських пропагандистів - одні й ті ж уцілілі будинки та локації, за допомогою яких окупанти намагаються створити ілюзію "відродження життя" та "відновлення міста".

Реальність набагато страшніша та жахливіша... Місто зруйноване, покалічене, змучене і вже давно не схоже на той молодий квітучий український Сєвєродонецьк, яким його пам'ятають городяни та гості, що були у місті до війни.

"Руський мир" здатний лише гадити, руйнувати та вбивати. Це вкотре наочно підтверджують кадри з окупованого Сєвєродонецька. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк