11.07.2023, 12:14

Магазини окупованого Сєвєродонецька завалені продуктами з Росії сумнівної якості

Магазины оккупированного Северодонецка завалены продуктами из РФ сомнительного качества

У мережі з'явилося відео, як продавчиня з окупованого Сєвєродонецька нахвалює російську продукцію, яка тепер "красується" на прилавках усіх магазинів в окупованих містах Луганщини. Тільки ось самі жителі у соцмережах пишуть зовсім інше.

Давно не секрет, що полиці магазинів в окупованих містах Луганщини завалені продуктами, які привезли з РФ. Російські пропагандисти нахвалюють якість "продуктових подачок", а місцеві жителі з сумом згадують смак української продукції, повідомляє Час Пік.

У мережі з'явилося відео з окупованого Сєвєродонецька, на якому продавчиня розповідає, яку смачну продукцію привозять із російської Пєрмі.

"Тухлятина", "Нехай подавляться", "Трохи пробувши в окупації я м'яко сказати @хуєл від якості та смаку рашистких продуктів. Яке щастя було знайти і купити залишки українських продуктів та напоїв!", "А в росєї всі продукти гавно вони травлять там народ свій усім, включаючи від горілки й закінчуючи дитячим молоком", - прокоментували в мережі відео.

Ну що сказати? Спробувала б вона щось інше розповісти на камеру російських пропагандистів...

Але місцеві жителі у соцмережі неодноразово скаржилися на якість російських товарів. По-перше, в "гуманітарці" майже завжди є прострочені продукти, а ці продукти не тільки роздають людям, а й прямо відправляють до магазинів. А по-друге, якщо порівнювати смак української продукції й ту, що зараз завозять "російські брати", то у багатьох місцевих закінчується цензурний словниковий запас та прокидається ностальгія.

Але вибору у місцевих немає, їм доводиться харчуватися тим, що є...

новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк