11.07.2023, 19:30

В'їзд до Сєвєродонецька усіяний безіменними могилами - відео

могилы в северодонецке

Околиці тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області усіяні могилами. Можливо, встановити, хто в них похований, вже ніколи не вдасться.

Нове відео із Сєвєродонецька оприлюднив Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>", передає Час Пік.

"В'їзд до Сєвєродонецька. Безіменні могили на узбіччі. Липень 2023", - так підписані кадри.

На відео показано, що серед дерев на узбіччі - безіменні могили. Хто саме там похований - невідомо, жодних вказівок на імена чи дати смерті немає. Навіть хрести на могилах саморобні. Ймовірно, через невеликий проміжок часу під впливом природного середовища розпізнати могили взагалі стане неможливо.

Нагадаємо, раніше в мережі поширювалося відео, зняте на одній із вулиць Сєвєродонецька. Не лише околиці міста перетворилися на стихійний цвинтар, а й житловий сектор. Могили, ймовірно, мирних жителів, які загинули під час обстрілів, розташовуються в палісадниках біля будинків. Про кількість жертв дій російської армії у Сєвєродонецьку залишається лише здогадуватися.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Вони вже нікого не бояться": Очевидці розповіли про постійні пограбування в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк