11.07.2023, 20:44

У Сєвєродонецьку окупанти заявили про намір заселити квартири ще одного будинку

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області "прихватизація" квартир триває повним ходом. Окупанти збираються заселяти нових "господарів" до ще одного будинку.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>По Северу]]>", передає Час Пік.

У мережі з'явилося фото "оголошення", розміщеного на будинку №29 на вулиці Космонавтів. У листівці окупанти, посилаючись на підставі злочинного "указу" голови так званої "ЛНР", повідомляють про те, що низка квартир у будинку буде заселена. "Оголошення" дуже свіже - від 8 липня.

Щоб потенційно уникнути заселення, власникам житла необхідно відвідати "адміністрацію" протягом 10 календарних днів. Якщо власники квартири відсутні, з документами, що підтверджують право розпоряджатися майном, можуть з'явитися родичі членів сім'ї, які відсутні. Але документи визнаватимуться лише в тому випадку, якщо вони засвідчені російським нотаріусом. Інших варіантів не передбачається.

Таким чином, сєвєродончани, які поїхали від війни в інші регіони України чи інші країни, будуть позбавлені окупантами власного житла. Що після себе залишать у квартирах нові "господарі" - варто лише здогадуватись. Як мінімум, від майна взагалі може нічого не залишитися. Люди, можливо, роками накопичували кошти на те, щоб купити квартири, обживали їх, робили ремонти, купували дорогу техніку. Однак росіяни помилково вирішили, що все дозволено.

а

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Що побачив, то його": Що отримують будівельники в обмін на зарплату в Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк