11.07.2023, 21:54

У хабі Гірської громади у Полтаві відбуватимуться заняття з математики для дітей

математика

У хабі Гірської громади у Полтаві проводитимуться заняття з математики для дітей дошкільного віку. Розклад занять на липень уже відомий.

Про це ]]>повідомляє]]> прес-служба Луганської ОВА в Telegram, передає Час Пік.

"Щовівторка протягом цього місяця на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації в Полтаві відбуватимуться заняття з дітьми шкільного віку з розвитку критичного мислення за допомогою логічних задач з математики. Навчання проводитиме вчитель фізики та математики Кремінського ліцею № 3", - йдеться у повідомленні.

Заняття проводитимуться щовівторка з 10:30 до 11:30.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +38 (050) 137 24 65. Також можна безпосередньо відвідати гуманітарний штаб. Він розташований за адресою: м. Полтава, вулиця Миколи Дмитрієва, 7

"Про розклад занять у наступному місяці буде повідомлено окремо", - додають в адміністрації.

Нагадаємо, у Дніпрі діти ВПО з Луганщини зможуть безкоштовно відвідувати уроки англійської мови. Подробиці - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк