14.07.2023, 14:31

"Ліквідували пристойну кількість поліцаїв ЛНР": В окупованому Рубіжному трапився переполох

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області, на території так званої "ЛНР", сталася подія, яка викликала величезний інтерес серед місцевого населення. Згідно з інформацією, що надійшла з різних джерел, місто стало свідком інциденту, пов'язаного з можливими діями української ДРГ.

Про це повідомляють у регіональних чатах, передає Час Пік.

За деякими даними, повідомляється, що українська диверсійно-розвідувальна група проникла в місто, або самими окупантами було відкрито вогонь по значній кількості поліцейських, що зараховуються до терористів "ЛНР". Точна інформація про те, хто саме вчинив ці дії, залишається невідомою, проте факт події підтверджується джерелами.

Слід зазначити, що те, що сталося, викликало велику тривогу та непокой серед місцевих жителів, оскільки подібні інциденти підвищують напруженість у регіоні й нарівні з постійними обстрілами загрожують мирному співіснуванню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти не закуповують спецтранспорт у "звільнені" та зруйновані ними міста. Працює те, що вціліло після російської навали. Зокрема, у Рубіжному є лише два автомобілі "швидкої" медичної допомоги, які продовжують працювати в умовах надзвичайної потреби.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Могілізація" триває: У Сєвєродонецьку окупанти відловлюють чоловіків у міських чергах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк