22.07.2023, 09:51

"Підсолодили життя": В окупованому Сєвєродонецьку провели чергову "благодійну акцію"

В оккупированном Северодонецке провели очередную "благотворительную акцию"

Російські волонтери похвалилися черговою "благодійною акцією", проведеною в окупованому Сєвєродонецьку. Дітям зруйнованого Сєвєродонецька "підсолодили життя"...

В окупованому Сєвєродонецьку залишилося багато дітей, які фактично стали заручниками окупантів через погляди та переконання своїх батьків-"почекунів". Тепер вони змушені жити в "руському мирі" за законами та правилами "визволителів", повідомляє Час Пік.

Тепер діти Сєвєродонецька знають, що таке життя під обстрілами, життя у підвалах, життя без елементарних зручностей та нормальних людських умов...

Тепер у дітей в окупації немає вибору: вони грають лише в ті ігри, які їм рекомендують російські волонтери, харчуються тим, що їм привозять "благодійники" із РФ, їздять лише туди, куди возять російські "брати-шефи".

Сєвєродонецьк до нальоту російської орди будувався та розвивався, це було сучасне затишне місто, жваве і людне вдень, та сяюче вогнями вночі... Сьогодні це зруйноване, сіре, похмуре та спустошене місто, в якому люди мріють про тишу і мир. Окуповане місто, в якому діти мріють про щось смачненьке...

І російські пропагандисти не втомлюються розповідати, як волонтери "рятують" сєвєродончан й не дають їм померти від голоду. Вже чимало сюжетів про те, як людям роздають хліб, гарячі обіди, продуктові набори. Люди у XXI столітті вишиковуються у величезні черги, щоб отримати свою щоденну пайку.

Наразі російські волонтери похвалилися черговою "благодійною акцією" - дітям Сєвєродонецька привезли безкоштовне морозиво.

"Виконали мрію Кирила - привезли морозиво до Сєвєродонецька!

Дивлячись на згорілі будинки та розуміючи, що пережили тут люди, він завжди хотів привезти для дітей щось особливе. Морозиво!

Зелений, рожевий, білий пломбір - на вибір!", - йдеться у повідомленні російських волонтерів, які присвятили цю акцію керівнику благодійної організації "Їжа життя. Донбас",  загиблому 16 липня 2022 року на Донбасі.

Тобто, якби не "мрія Кирила", то діти й морозива не побачили б? Як це символічно для російської орди: зруйнувати, розтоптати, забрати, знищити, принизити, а потім зображати з себе "рятівників та благодійників".

На фото - маленькі сєвєродончани, на обличчях яких радше переляк, ніж радість... А в руках - ємності з їжею, яку роздають російські "рятівники"...

В оккупированном Северодонецке провели очередную "благотворительную акцию"

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк