22.07.2023, 11:35

"Не для навчання, а для пропаганди": До окупованого Маріуполя завезли "правильні" зошити

В оккупированный Мариуполь завезли "правильные" тетради

Російські окупанти посилюють військово-патріотичну пропаганду на захоплених територіях України. Особливу увагу приділяють дітям, яких зомбують починаючи з дитячих садків й початкових класів у школах.

До окупованих міст для видачі дітям у початковій школі завезли зошити, "прикрашені" портретом російського президента та цитатою кривавого диктатора. Про це ]]>повідомляють ]]>мер Мелітополя Іван Федоров та Маріупольська міська рада, передає Час Пік.

Ці "красиві" зошити із зображенням Путіна збираються роздати дітям на тимчасово окупованих територіях України до 1 вересня. А місцеві педагоги-колаборанти за допомогою такої наочної пропагандистської канцелярії розповідатимуть про "цілі СВО" та промиватимуть мізки підростаючому поколінню.

Навіть не варто сумніватися, що такі "потрібні подарунки" матимуть школи у всіх окупованих регіонах...

Нагадаємо, що на захоплених територіях "визволителі" з перших днів окупації почали вести жорстку пропаганду. Почали з дитячих садків та шкіл, де активно проводять "уроки мужності та патріотизму" та "розмови про головне". У школах знищують усі книги, написані українською мовою, та забивають шкільні бібліотеки орфографічними словниками російської мови та "правильною" літературою.

Тільки на Луганщині російські окупанти при "звільненні" зруйнували та пограбували сотні шкіл, а тепер знімають пропагандистські сюжети про те, як ремонтують та "обдаровують" школи.

Наприклад, в окупованому Сєвєродонецьку обіцяють, що одним із перших буде відремонтовано навчальний корпус будівельного коледжу. Ну правильно, мусить же хтось відновлювати угроблене місто...

А в окупованому Рубіжному обіцяють до 1 вересня відновити аж одну (!) школу та один коледж. Ну, а в смт Борівське обіцяють до початку навчального року зробити школу однією із зразкових у "республіці".

Цинізм зашкалює, дно пробите...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк