30.07.2023, 13:20

"Приїхала додому, а там живуть люди": У мережі розповіли, як заробляють сусіди порожніх квартир у Рубіжному

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганській області набирає обертів серйозна проблема, пов'язана із незаконним заселенням квартир. За словами постраждалої, один із мешканців будинку вирішив здавати її квартиру третім особам без її відома та згоди.

Про це повідомила місцева мешканка у регіональному чаті, передає Час Пік.

Після приходу "руського миру", у місті процвітає анархія. Мародерство та вивіз майна вже не викликає належної реакції у місцевих мешканців. Загарбницька "влада" сприяє поширенню беззаконня, а новин про віджимання житла місцевими "почекунами" стає все більше.

Так і сусіди порожніх квартир виявилися залученими до цього хаосу. Через відсутність ефективного контролю, деякі з них без жодних сумнівів заселяють чужі квартири без відома і згоди законних власників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Рубіжному загарбницькі "влади" нічого не роблять, реального відновлення в місті немає. Якщо якісь ремонти і проводяться, то безпосередньо мешканцями та власним коштом. А обіцяні "компенсації" за зруйноване житло взагалі відмовляються виплачувати.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Рубіжному "визволителі" влаштували перестрілку: підсумок - 4 трупи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк