25.07.2023, 19:22

Ні відновлення, ні виплат за руйнування: росіяни прирікають Рубіжне на зникнення

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області відновлювальні роботи не проводяться. Обіцяні компенсації за зруйноване житло росіяни виплачувати відмовляються.

Про ситуацію в Рубіжному повідомляється у регіональних чатах у Telegram, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, окупаційна "влада" Рубіжного нічого не робить, реального відновлення в місті немає. Якщо якісь ремонти і проводяться, то безпосередньо мешканцями та власним коштом.

"Ремонт самі люди роблять, а керівництво міста нічого не робить, у місті просто якийсь капець",

"Ні! Це абсурд повний, як не робилося, так і не робиться! Будматеріалів немає, тільки за свій рахунок. З приводу виплат за зруйноване житло - в основному відмови, тому що немає грошей у бюджеті",

"Я була три дні в місті і не бачила, щоб десь щось робилося", - пишуть користувачі мережі у відповідь на радісні заяви проросійськи налаштованих громадян, які брешуть про "відновлення" Рубіжного.

У мережі також зазначають, що в одному з районів міста катастрофічна ситуація з водопостачанням, люди самі змушені бити свердловини. Громадський транспорт не ходить, тому єдиний спосіб пересування - свої дві. Раніше росіяни заявляли, що Рубіжне буде відновлено протягом року, але мешканці так і не дочекалися змін.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: 5 кімнатних рослин, які краще викинути з дому - багато лиха від них

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк