01.08.2023, 08:01

Харків атакували дронами-камікадзе: наслідки нічного удару

Харьков атаковали дронами-камикадзе

Російські окупанти в ніч проти 1 серпня атакували місто Харків за допомогою дронів-камікадзе "Шахед", запущених з території Білгородської області. Внаслідок атаки БПЛА дві будівлі було зруйновано, в одній сталася пожежа. Є постраждалий.

За даними ДСНС, зафіксовано влучання у Салтівському та Шевченківському районах Харкова, передає Час Пік.

Один "Шахед" влучив у триповерхову будівлю навчального закладу в Салтівському районі. Відбулося часткове руйнування конструкцій 2 та 3 поверхів, перекриття та даху. Також виникла пожежа на площі близько 200 кв. м. Попередньо, у будівлі не було людей.

Ще 3 влучання було зафіксовано на території спорткомплексу у Шевченківському районі Харкова. Частково пошкоджено двоповерхову будівлю. Поранено одну людину.

Спікер Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко уточнив, що тілесні ушкодження отримав охоронець спорткомплексу, його госпіталізовано.

Начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко у коментарі "Суспільному" повідомив, що РФ запустила по Харкову 6 або 7 безпілотників "Shahed".

"Жодних військових об'єктів або скупчення військовослужбовців у місцях влучання не було. По одній з версій, Росія таким чином перевіряє систему протиповітряної оборони в регіоні", - сказав Тимошко.

Харьков атаковали дронами-камикадзе Харьков атаковали дронами-камикадзе Харьков атаковали дронами-камикадзе Харьков атаковали дронами-камикадзе Харьков атаковали дронами-камикадзе Харьков атаковали дронами-камикадзе

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк