04.08.2023, 12:32

"Перехрестилися та пішли": обстановка в окупованій Кремінній від очевидців

Обстановка в окупованому місті Кремінна Луганської області, за словами очевидців, уже місяць стабільно напружена. Людям останнім часом все складніше стало "тримати себе в руках".

Про це пишуть мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Поїздка 03.08 у Кремінну: Обстановка вже місяць без змін, стабільно напружена. Кілька тижнів тому вже можна було передбачити час прильотів, останнім часом прильоти вже хаотичні, і навіть по центру міста прилітає несподівано серед білого дня. Як у таких умовах люди ходять на роботу, відповідь одна: "перехрестилися та пішли", - пишуть очевидці.

Зокрема, повідомляється про нещодавні "прильоти" в районі водокачки на Дубовому Гаю.

"По водокачці на Дубовому Гаю летить три дні поспіль, інтернатами теж прилітає періодично. Зазначу, що з осколковими пораненнями дуже багато простих жителів страждає, у кого поранення серйозні, їх відвозять на швидкій в інші міста на лікування".

Про емоційний стан місцевих мешканців у мережі пишуть, що "їм складніше тримати себе в руках".

"Хочу зазначити, що раніше якось люди були радісніші та оптимістичніші, трималися на відео бадьорими й просили нічого не розповідати своїм рідним, то зараз у зв'язку з такою обстановкою, люди все більше емоційно пригнічені і їм важче тримати себе в руках".

Раніше повідомлялося, що "прильоти" у Кремінній вже стали звичним явищем. Місто поступово знищується.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк