05.08.2023, 16:07

Обстріл Кремінної: Окупанти повідомили про жертви та показали наслідки "прильотів"

Російські загарбники повідомляють про "прильоти" в тимчасово окупованому місті Кремінна Луганської області. Повідомляється, що "внаслідок обстрілу одна людина загинула, троє отримали поранення".

Про це пишуть окупаційні ресурси, опублікував фото наслідків обстрілу, повідомляє Час Пік.

"Один мирний житель загинув, ще троє отримали поранення внаслідок чергового обстрілу Кремінної", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що "рятувальники ліквідували спалах у житловому секторі та двох сусідніх житлових будинків по вул. Комсомольській, причиною якого став артобстріл. Від обстрілу постраждав 54-річний чоловік, йому було викликано швидку допомогу".

Зазначимо, що на Лімано-Куп'янському напрямі в останні тижні війська РФ виявляють активність, але сили оборони успішно зупиняють усі спроби окупантів до наступу.

Про це повідомив речник східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

"За цю добу ворог 10 разів намагався проводити штурмові атаки в районі Куп'янська, Синьківки, Іванівки, Первомайського, Новоселівського. Усі його потуги були зупинені, він результату не досяг", - зазначив Череватий.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ЗСУ зірвали джекпот в обмінний фонд: у мережі показали, як під Кремінною росіяни здавалися в полон

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк