08.08.2023, 14:42

Обстановка у Кремінній: Окупанти скаржаться на "прильоти" та показали фото руйнувань

Віктор Білий | Всі новини автора

Обстановка у місті Кремінна Луганської області зберігається стабільно "важкою" для окупантів. Як повідомляє місцева "адміністрація", від обстрілу постраждав багатоквартирний будинок та господарські будівлі стадіону.

Відповідні фото публікую пропагандистські ресурси, повідомляє Час Пік.

"Внаслідок обстрілу міста Кремінна постраждав багатоквартирний будинок та господарські будівлі стадіону. Про жертви поки не повідомляється", - йдеться у повідомленні.

Обстановка у місті на 6-7 серпня від очевидців:

"Їздили до Кремінної в неділю та понеділок: Два дні поспіль була тиша, прям дуже-дуже тихо вдень. Ночами голосно і є прильоти. За комунікаціями по всіх районах був порядок!".

"Приїхав із Кремінною, був із 6 числа. Обстановка така, що в деякі періоди часу було настільки тихо, що аж місцевих це лякає. Позавчора був обстріл, район площі, постраждав чоловік, легке поранення. Навколо міста є прильоти, і не мало. Хто не звиклий, їхати більш ніж на три дні не раджу. Людей з ранку в місті дуже багато, аж здалося дуже. Світло, газ весь цей час був".

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Обстріл Кремінної: Окупанти повідомили про жертви та показали наслідки "прильотів"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк