09.08.2023, 11:37

Вибухи, задимлення, перекритий міст: в окупованому Криму знову щось відбувається

в оккупированном Крыму снова что-то происходит

На півночі окупованого Криму в Джанкойському районі вранці 9 серпня пролунали сильні вибухи. У небо піднялися військові гелікоптери, а влада перекрила рух Кримським мостом через Керченську протоку.

9 серпня місцеві Telegram-канали знову повідомили про вибухи в окупованому Криму, які пролунали у Джанкойському районі, повідомляє Час Пік.

Місцеві жителі скаржаться на сильний їдкий запах. Пишуть про переміщення у повітрі великої кількості військових гелікоптерів.

Тим часом у бухті окупованого Севастополя видно задимлення. Стовпи диму піднімаються високо у небо, їх можна побачити за кілька кілометрів від місця подій.

У цей же час, з невідомих причин знову перекрили рух Кримським мостом, внаслідок чого там утворилася автомобільна пробка.

Самі окупанти стверджують, що у Джанкої все гаразд. Так званий "голова" Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що флот РФ проводить "тренування розрахунків РХБЗ" (радіаційного, хімічного та біологічного захисту) в районі Севастопольської бухти, і нібито з цим пов'язане задимлення.

За його словами, неприємний запах є абсолютно безпечним. "Використовуються табельні засоби аерозольного маскування", - написав він у мережі. Проте місцеві жителі не вірять таким поясненням.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: