11.08.2023, 11:15

Окупанти "закрили" Рубіжне та заборонили встановлювати у місті "тарілки" з доступом до Інтернету

Рубежное, война

Російські окупанти закривають на в'їзд та виїзд окуповані міста Луганщини. Особливі "запобіжні заходи" вони зробили у Рубіжному та Кремінній.

Російські окупаційні війська побоюються контрнаступу ЗСУ, тому закрили прифронтові міста на в'їзд та виїзд. У населених пунктах посилили перевірку місцевого населення. Йдеться про Рубіжне, Кремінну, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, повідомляє Час Пік.

Окупанти повністю закрили міста Рубіжне та Кремінна та намагаються там максимально контролювати цивільне населення. Наразі окупанти активно переміщують по регіону живу силу та техніку, тому побоюються, що люди можуть співпрацювати з ЗСУ та передавати важливу інформацію. Тому в цих містах також перекрили доступ до інтернету та створюють великі проблеми для користування мобільним зв'язком.

У Міноборони РФ відповіли на запит т.зв. депутата "народної ради ЛНР" щодо режиму перетину КПП у м. Рубіжне. Згідно з документом, який з'явився в мережі, до міста тепер можуть потрапити лише мешканці з місцевою пропискою та громадяни, які мають спеціальну перепустку, видану "адміністрацією" міста.

Через кілька днів стало відомо, що потрапити у Рубіжне можна лише за наявності вже 2-х дозволів.

Крім того, згідно з документом, у Рубіжному заборонили встановлення та використання "супутникових тарілок з мовленням мережі Інтернет".

Але незважаючи на це, у Рубіжному періодично фіксують "прильоти" по місцям розташування техніки та живої сили окупантів.

Оккупированный г. Рубежное

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк