11.08.2023, 21:51

"Приліт" по будівлі автовокзалу Рубіжного: у мережі уточнили подробиці

автовокзал рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області після прильоту по будівлі автовокзалу росіяни "посилили заходи", намагаючись приховати наслідки.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

"Нещодавно був приліт у Рубіжне по автовокзалу. Раніше бачили з родиною там стоянку техніки росіян. Після прильоту тягачами все звідти розтягнули. Перед цим виставили патрулі, щоб ніхто нічого не зняв. Пустили тільки своїх", - пише користувач мережі.

Нагадаємо, після "прильоту" окупаційна "влада" Рубіжного відмовчувалася. Водночас фото з місця подій все одно з'явилося в мережі. Від будівлі автовокзалу практично нічого не лишилося, стіни склалися.

Відомо, що окупанти всіляко намагаються створити інформаційний вакуум у окупованих містах Луганщини. Особливі "запобіжні заходи" вжиті в Рубіжному та Кремінній. У міста заборонено в'їжджати тим, хто не має місцевої реєстрації, а також запроваджено заборону на встановлення супутникових тарілок з доступом до мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Коли та як буде звільнено Сєвєродонецьк?: Прогноз таролога по регіону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк