14.08.2023, 17:47

Лисичанськ захопили гризуни, жителі вже не справляються з проблемою

грызуны в лисичанске

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області - нашестя мишей. Жителі міста не можуть впоратися з проблемою самостійно, а "влада" навіть не звертає увагу на те, що відбувається.

Про ситуацію в Лисичанську повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на користувачів мережі, передає Час Пік.

"Хто їздить у місто, везіть з собою мишоловки, липучки, отруту від мишей, все, що можна. Реальна навала. Люди скаржаться, що мешкають мишки навіть на дев'ятих поверхах. Що є на ринку - цього не вистачає, все розкуповують миттєво", - пише користувач мережі.

Від навали мишей страждають будинки та квартири, майно городян. Однак місцева "влада" не порушує питання про вирішення проблеми. Власними силами лисичани впоратися з навалою гризунів не можуть. Варто зазначити, що це не перше повідомлення з Лисичанська. Мешканці навіть вигадують "креативні" способи, як позбутися мишей у квартирах.

Як повідомлялося раніше, таролог спрогнозував, коли буде звільнено Сєвєродонецьк. Чи це станеться до кінця 2023 року - читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Додому - не після звільнення?: Чому Лисичанськ довго залишатиметься непридатним для життя

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк