15.08.2023, 07:36

Масований ракетний удар по Україні: є "прильоти" у Дніпрі, Луцьку, Львові

Массированный ракетный удар по Украине

Російські терористичні війська в ніч проти 15 серпня завдали масованого ракетного удару по Україні. Повітряну тривогу було оголошено по всій території країни. Є "прильоти" у Дніпрі, Луцьку, Львові.

Як повідомляли у Повітряних силах, із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря було запущено кілька груп крилатих ракет. Протягом ночі запущені ворогом ракети кілька разів змінювали напрямок польоту. Моніторингові канали також повідомляли про велику кількість "фальш-цілей", передає Час Пік.

У Дніпрі під час повітряної тривоги пролунало близько 10 вибухів. За попередніми даними, постраждала одна людина.

"Російські терористи вчинили черговий злочин.

О 4.20 по одному з підприємств Дніпра. Спалахнула пожежа.

Попередньо, 1 постраждалий", – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Під час повітряної тривоги вибухи пролунали також у Львівській області. Серія гучних вибухів пролунала у Львові близько 05:20.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що силам та засобам ППО вдалося збити велику кількість ворожих ракет під час відбиття повітряної атаки.

Зафіксовано "прильот" по житловим будинкам у Львові. Проводиться евакуація людей.

"Багато збитих ракет, але й маємо попадання по Львову.

На жаль, постраждали і приватні помешкання. Відповідні служби вже всі на виїзді", – повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Також потужні вибухи було чутно у місті Луцьк Волинської області. Міський голова Луцька Ігор Поліщук повідомив, що є влучання по одному з промислових підприємств у місті. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Усі екстрені служби працюють на місці "прильоту".

"Внаслідок влучення по промисловому підприємству в Луцьку травмовано двох людей", - повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк