20.08.2023, 18:53

"Скоро зима та холоди, а нічого немає": як "влада" Рубіжного наживається на "відновленні"

рубежное

На проведення відновлювальних робіт у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області можна не розраховувати. Місцева "влада" докладає всіх зусиль, щоб місто руйнувалося і далі.

Про ситуацію в Рубіжному повідомляє Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, незаконна "влада" міста, зокрема в особі "мера" Хортіва, розганяє робітників з Татарстану, керуючись мотивами особистої наживи.

Рубіжному Хортів розганяє всіх робітників, яких пригнали з Татарстану для ремонту газопроводу та світла. Відправляє кудись, оскільки вимагає з фірм величезні відкати. Місто заростає, скоро зима та холоди, а нічого немає", - розповідають у мережі.

Водночас, як зазначається, місцеві пенсіонери "радіють, який хороший Хортів".

Нагадаємо, ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, які втратили роботу, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як і де знайти вакансію - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "І автоматні черги, і гучні вибухи від ракет": з Кремінної повідомляють про "гучну" ніч

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк