20.08.2023, 20:33

"Їх усіх під суд потрібно": у мережі розповіли дивовижну історію "відновлення" лікарні у Рубіжному

больница в рубежном

Окупація Рубіжного - справжній "рай" для злодіїв та корупціонерів. Замість того, щоб дбати про мешканців, місцева "влада" відкрито набиває кишені.

Про ситуацію в Рубіжному повідомляє Telegram-канал "]]>Rubezhnoe]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, дуже цікава історія сталася з "відновленням" місцевої лікарні.

"Лікарню хотіли відновлювати. Хорьок (так у мережі називають "мера" Рубіжного Хортіва - ред.) сказав, що потрібна допомога тільки грошима, відновимо своїми силами. Гроші відразу розпиляли. Колишній головлікар купив будинок у Підмосков'ї на виділені гроші, довго його не було в місті. З місяць, як з'явився, місце головного лікаря зайняте. За допомогою Хорька він зараз зайняв місце завідувача хірургічного відділення. Ось таким покидькам люди довіряють свої життя, а головне, на лапу такій тварі не покладеш - не буде лікування. Я не вірю, що від таких буде допомога людям у нашій лікарні. Їх усіх під суд потрібно, нерухомість відібрати", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, які втратили роботу, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як та де знайти вакансію - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Скоро зима та холоди, а нічого немає": як "влада" Рубіжного наживається на "відновленні"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк