21.08.2023, 13:13

"Так бреше, що рота перекосило": "Мер" Рубіжного розповів, як місто готується до опалювального сезону

Віктор Білий | Всі новини автора

Так званий "мер" тимчасово окупованого міста Рубіжне на Луганщині Сергій Хортів записав відео, на якому він прозвітував про "виконану роботу" і розповів, як місто готується до опалювального сезону.

Відео опублікував Telegram-канал "Трикутник", передає Час Пік.

"Місто Рубіжне справді постраждав під час бойових дій. Сьогодні нам вдалося по місту відновити 99% - електропостачання, газопостачання, близько 85% - подача води. Найскладніше - це подача води по індивідуально житлових будинках. Найскладніша обстановка у Забіркіне. По одній через те, що розбиті всі комунікації... Готуємося до початку нового опалювального сезону. Утеплюємо ті відкриті ділянки, які залишаються без господарів. І розраховуємо, що цю проблему до початку опалювального сезону ми зуміємо вирішити...", - говорить на відео Хортів.

З його слів можна подумати, що в місті всі комунікації "відновлені" і все "добре", але очевидці говорять про інше:

"Який опалювальний сезон, місто вже більше 3 років без тепломережі, саме труби вирізало, школи готові, а місто не прибрано, трави по коліно, боже який він ідіот".

"Він намагався ще в 14 році здати місто, чому його ще тоді не посадили?"

"Так бреше, що рота його перекосило Як вони вміють локшину вішати на вуха народу. Нехай жителі самі висловляться і не під автоматом. Я йому не вірю, він говорить те, що йому скажуть".

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Їх усіх під суд потрібно": у мережі розповіли дивовижну історію "відновлення" лікарні у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк