21.08.2023, 17:27

У Лисичанську спалахнув будинок з гаражем: окупанти повідомляють про обстріл - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області спалахнув нежитловий будинок із прибудованим гаражем. Окупанти повідомляють, що пожежа сталася внаслідок обстрілу.

Про це пишуть пропагандистські ресурси, повідомляє Час Пік.

"О 11:53 на лінію "101" Лисичанська надійшло повідомлення про загоряння на вулиці Партизанська, внаслідок обстрілу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що горить нежитловий будинок із прибудованим гаражем на площі 92 квадратні метри. Загиблих та постраждалих не виявлено.

Місцеві жителі повідомляють, що окупований Лисичанськ буквально кишить російськими пропагандистами, які продовжують знімати казки про "відродження" міста.

Отримав буханець хліба - подякуй на камеру, дали шкільну форму - голосно скажи спасибі на камеру, хочеш додатковий продуктовий пайок - розкажи, як добре живеться в "руському мирі"..."

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Суцільне "відновлення" та "процвітання": про що пише "преса" у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк