19.08.2023, 20:32

Суцільне "відновлення" та "процвітання": про що пише "преса" у Лисичанську

газеты

У поданні окупантів Лисичанськ "процвітає" та "відновлюється" все активніше та активніше. Саме такі "ідеї" намагаються нав'язати внутрішньому споживачеві через місцеву "пресу".

18 серпня світ побачив черговий випуск "Лисичанського вісника" - газети, яку окупанти поширюють серед мешканців міста, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>По Северу]]>".

Якщо судити з того, що пишуть у газеті, то лисичани скоро чи не в космос літатимуть. Випуск традиційно присвячений "відновленню" міста та "процвітанню" захопленого росіянами регіону. Зокрема, анонсується "створення умов для бізнесу", інфраструктурні "досягнення", "розробка генерального плану міста", "шефська допомога від Татарстану", "гуманітарні конвої", незрозумілі "святкові естафети".

Щоправда, відео з міста доводять, що насправді жодного відновлення немає. У центральній частині другий рік продовжують лежати завали. Якщо в місті і є щось живе, то тільки дикі й голодні бездомні тварини.

Як повідомлялося раніше, повертатися до Лисичанська відразу після звільнення буде небезпечно. Може знадобитися багато років для того, щоб рівень безпеки хоч трохи відповідав довоєнному. У чому саме полягає ризик - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Путін дав вказівку": у Сєвєродонецьку запустили чутки про відновлення мобільного зв'язку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк