19.08.2023, 17:56

"Путін дав вказівку": у Сєвєродонецьку запустили чутки про відновлення мобільного зв'язку

мобильная связь

У тимчасово окупованому Сєверодонецьку Луганської області все фантазують про відновлення, зокрема - мобільного зв'язку.

У Сєвєродонецьку поширюється інформація про те, що до 15 вересня може з'явитися мобільний зв'язок, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Трикутник]]>".

За словами користувачів мережі, нібито відновити зв'язок у місті наказав сам Путін. Вірить у це хтось чи ні - окрема тема. Але для російської пропаганди мотив добрий.

"Надійшла інформація, що почали ставити вишки зв'язку до Сєвєродонецька. До 15 вересня має з'явитися зв'язок. Путін дав вказівку - зв'язок людям. Поживемо - побачимо", - пишуть у мережі.

Варто зазначити, що жодних підтверджень роботи щодо відновлення зв'язку у Сєвєродонецьку немає. Окупаційна "адміністрація" міста про це також мовчить.

Як повідомлялося раніше, повертатися до Лисичанська відразу після звільнення буде небезпечно. Може знадобитися багато років для того, щоб рівень безпеки хоч трохи відповідав довоєнному. У чому саме полягає ризик - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку включили фонтани, але є "але" (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк