21.08.2023, 18:39

Так званий "очільник" Рубіжного повідомляє про "збільшення населення та складнонапружену обстановку у місті"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області так званий "мер" звітує про збільшення населення. Місто "відновлюється" завдяки "братнім" народам.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"Трикутник"]]>, передає Час Пік.

За словами так званої "адміністрації", у Рубіжному раніше проживало 35 - 37 тисяч, а тепер населення складає близько 20 тисяч осіб. Але обстановка у місті залишається складнонапруженою. 

"У всьому нашому регіоні обстановка сьогодні складнонапружена. Живемо, людей у місто додається, це радує. На жаль, війна - складна штука. Стається різне. Місто перебуває під обстрілом, у прямій зоні. Будемо відновлюватися", - повідомляє він.

Окупація - справжній "рай" для злодіїв та корупціонерів. Замість того, щоб дбати про мешканців, місцева "влада" відкрито набиває кишені. За словами користувачів мережі, дуже цікава історія сталася з "відновленням" місцевої лікарні.

Як повідомлялось раніше, "мер" тимчасово окупованого міста Рубіжне на Луганщині записав відео, на якому він розповів про "виконану роботу", як місто готується до опалювального сезону. З його слів можна подумати, що в місті всі комунікації "відновлені" і все "добре", але очевидці говорять про інше.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Жителям Луганщини, які стали псевдокерівниками окупаційних органів "влади", повідомлено про підозру 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк