26.08.2023, 13:34

Обстріл Харківщини: окупанти атакували цивільний об'єкт

Харківщина

Сьогодні, 26 серпня, російські окупанти обстріляли населений пункт Куп’янського району Харківської області. Є загиблі та поранений.

Про це ]]>повідомляє]]> голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Час Пік.

Росіяни влучили у кафе в селі Подоли. Зазначається, що там на момент обстрілу перебували місцеві жителі. Відомо про загиблих та пораненого, однак ця інформація може оновлюватися:

"За попередньою інформацією медиків, у селі Подоли внаслідок обстрілу загинули 2 людей, ще 1 - поранений. Дані встановлюються", — йдеться у повідомленні голови ОВА.

Він додав, що станом на зараз на місці події продовжують працювати правоохоронці та екстрені служби. Більш детальної інформації про подробиці обстрілу наразі немає.

Нагадаємо, що раніше, 16 серпня терористи обстрілювати населені пункти Харківської області. Про можливі ворожі атаки завчасно попередили й в Повітряних силах.

Раніше повідомлялось, що Україна перекинула додаткові резерви на Лимано-Куп'янський напрямок, де росіяни намагаються просуватися.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Нас усіх хочуть убити, і це не українці": Окупант розповів, як їх веде на забій своє ж командування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк