04.09.2023, 13:09

"Напружена обстановка і страх пересуватися містом": Очевидці розповіли про наслідки прильотів у Кремінній

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області щоденні прильоти, багато зруйнованої інфраструктури. Окупанти обіцяють програму відновлення, однак щодо неї є певний нюанс.

Про це пишуть містяни у регіональний чатах, повідомляє Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Трикутник]]>".

За словами очевидців, обстановка в місті досить напружена через щоденні прильоти. Повідомляється, що нещодавно були прильоти по центру Кремінної. Зауважимо, що дата написання повідомлення наразі невідома.

Автор зазначив, що були влучання у приватному секторі поблизу лікарні. Точні назви вулиці він не називає.

"Є руйнування парканів і осколкові пошкодження приватного сектору. Після обстрілу їздив, дивився, начебто ніхто не постраждав. Прильоти, як і раніше, щоденно і вдень, і вночі, спрогнозувати неможливо. Будівлю податкової розбили частково, багатоповерхові будинки наче не постраждали", — йдеться у повідомленні.

Також користувач мережі додає, що відомо про програму відновлення Кремінної жителями Астрахані, програма нібито розписана до 2027 року. Щоправда, у плані йдеться про відновлення багатоповерхівок, а про приватні сектори не вказано.

"Сьогодні якось пусто було на вулицях, відчувається напружена обстановка і страх зайвий раз пересуватися містом", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що замість того, щоб вирішувати проблеми з відновленням інфраструктури та комунікацій у Кремінній, окупанти вирішили перейменовувати вулиці.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Знищили склад БК та РЕБ: ЗСУ показали на відео свою "роботу" в районі Кремінної

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк