30.08.2023, 20:28

"Більше ніяких проблем немає": у Кремінському районі окупанти взялися за перейменування вулиць

переименование улиц

Натомість, щоб вирішувати реальні проблеми населення, на Луганщині окупанти взялися за перейменування вулиць.

Зокрема, перейменування вулиць відбувається у Кремінському районі, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Трикутник]]>".

"У Кремінському районі окупанти почали перейменувати вулиці на, як вони кажуть, "споконвічно російські назви". Правильно, більше ніяких проблем немає: і дахи цілі, і світло є, і вода, і газ", - зазначає Telegram-канал.

Крім того, росіян абсолютно не бентежить безпекова ситуація в районі, яка, наприклад, перешкоджає відновлювальним роботам. Так, 29 серпня на повітря злетіла будівля так званої "прокуратури" у Кремінній. Також у мережі неодноразово повідомляли про "прильоти" по місту та околицям. Що змінить перейменування вулиць - мабуть, невідомо навіть самим окупантам.

ааа

аа

а

Нагадаємо, ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та інших міст Луганської області, які залишилися без роботи, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як отримати допомогу - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Хто з лисичан та сєвєродончан може отримати статус дитини війни і що він дає

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк